Володимир Буряк звернувся до силовиків із проханням активізувати роботу по боротьбі з вандалізмом

19.07.2017 12:40

Сьогодні в обласній адміністрації за ініціативою міського голови пройде нарада з представниками силових структур. Одне з важливих питань, яке має намір підняти Володимир Буряк, - боротьба з вандалізмом.

На жаль, в Запоріжжі нерідкі випадки, коли невідомі розкурочують  і розкрадають об'єкти, тим самим завдаючи матеріальних збитків, псуючи естетичний вигляд міста, а головне, такі витівки можуть нести загрозу життю людей. Вандали крадуть кришки люків, ламають ліфтове обладнання, урни, лавочки, дерева. На відновлення всього цього повторно витрачаються з міського бюджету сотні тисяч гривень. А це ті кошти, які можна було б направити на подальший розвиток і благоустрій обласного центру.
- Відбуваються не дуже приємні події, постійно фіксуються факти вандалізму. На меморіальному комплексі «Летять журавлі» вандалами пошкоджено ліхтарі, викручуються навіть гайки опор, є випадки розкрадання урн. Це і розкрадання кабелів силових «Укртелекому», також з цієї ж причини відбуваються серйозні збої в роботі диспетчеризації ліфтів. Сьогодні на нараді з силовиками я маю намір обговорити ці питання і, головне, варіанти вирішення проблеми, - підкреслив міський голова Володимир Буряк.