Запоріжанок привітали з Днем матері

13.05.2018 17:11

Святковий концерт, присвячений Дню матері, відбувся сьогодні, 13 травня, у Центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай».

Організатори заходу - управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради, підготували для матусь та їх сімей яскраву розважальну програму.

Для гостей свята грав оркестр військової частини 3033, виступали талановиті колективи й артисти міста та області. Для малечі проходили цікаві майстер-класи, також працювали локації з аква-гримом обличчя та плетінням косичок.

Зі сцени учасників заходу привітав начальник управління по роботі з молоддю та сім’єю Олексій Савицький.

- Труд матері неможливо оцінити. Вона дарує нам найдорожче – життя. Вона піклується про нас, переживає, опікується нашими негараздами, радіє нашим перемогам. Мама – опора всієї сім’ї. Хочу сказати велике дякую усім мамам та привітати їх зі святом, - відзначив Олексій Савицький.

Також під час свята почесні грамоти і цінні подарунки отримали 10 зразкових та відповідальних жінок-матусь з багатодітних сімей, жінок, які мають почесне звання України «Мати-Героїня» та які потребують соціальної уваги та підтримки.