Еко Форум - 2018

30 травня – 1 червня 2018 року у виставковому центрі «Козак-Палац» (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70б) відбудеться Другий спеціалізований міжнародний запорізький екологічний форум – «ЕкоФорум-2018».

Організатори заходу: Міністерство екології та природних ресурсів України, Міністерство освіти і науки України, Запорізька міська рада, Запорізька торгово-промислова палата, Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал».

Цього року на учасників та відвідувачів ЕкоФоруму вже традиційно чекають виставка екологічних проектів та програм, конференції, презентації, семінари, майстер-класи.

У програмі форуму – змістовні заходи для промисловців та підприємництва, освітян та науковців, студентства та школярів, а також - всіх небайдужих до питань екології громадян.

Серед акцентів 2018 року – концепція «Зелений офіс» та екологічна відповідальність малого та середнього бізнесу шляхом максимального збереження ресурсів та зменшення кількості відходів.

Активну участь в ЕкоФорумі планують взяти представники об’єднаних територіальних громад області, що презентують об’єкти зеленого туризму та екопродукти власного виробництва.

Одним із наймасштабніших заходів ЕкоФоруму обіцяє стати конференція до 60-річчя Запорізького міського дитячого ботанічного саду.

Також у програмі - Всеукраїнський конкурс студентських проектів з екології та енергоменеджменту.

Тематика ЕкоФоруму-2018:

- Реформування системи управління природоохоронної діяльності та державного природоохоронного нагляду;

- Охорона повітряного басейну, технології та обладнання захисту атмосферного повітря від викидів забруднюючих речовин стаціонарними та пересувними джерелами;

- Охорона водних ресурсів, водопостачання, водовідведення, технології та обладнання з очищення природної та стічної води;

- Система контролю та моніторингу стану навколишнього природного середовища;

- Переробка промислових та побутових відходів, енергетичний потенціал відходів, використання вторинної сировини;

- Боротьба з карантинними рослинами;

- Енергозбереження та енергоефективність;

- Еко-офіс (green-office).

Стежити за оновленнями у програмі ЕкоФоруму-2018 можна на сайті: www.ziif.in.ua

Зареєструватися: https://ziif.in.ua/eko-forum-2018/reestratsiya/

Детальна інформація за тел. (061)213-50-26, (050) 322-09-66