У Шевченківському районі Запоріжжя працює Координаційна рада з питань функціонування ОСББ та ЖБК

14.05.2018 16:00

У районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбулась зустріч представників об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів району. На заході були присутні заступники голови, головні спеціалісти районної адміністрації ЗМР по Шевченківському району, керівники ОСМД та ЖБК району. Присутні заслухали звіт про роботу членів Координаційної ради з питань функціонування ОСББ та ЖБК від Шевченківського району.

Голова ради Марина Гордиман доповіла про старт пілотного проекту щодо капітального ремонту будинків на умовах софінансування. Проект розрахований виключно на 2018 рік, сума, виділена із міського бюджету, дорівнює 50 мільйонів гривень.

- У 2018 році на координаційній раді проводились засідання з представниками управління соціального захисту населення ЗМР по Шевченківському району з питань заборгованості перед ОСМД та ЖСК нарахувань субсидій боржникам, з представниками КП “Водоканал” з питань спрощення процедур підключення води для господарських потреб мешканців будинків ОСМД, з представниками філії концерну “Міські теплові мережі” щодо обслуговування інженерних мереж окремих будинків, порушувались питання централізованого вивезення гілок та листя з прибудинкових територій району і багато іншого, - зазначила Марина Гордиман.

За її словами Координаційна рада відкрита у своїй роботі і вся відповідна інформація розміщується в інтернеті на сторінці у фейсбук, де кожний може надати свої пропозиції та зауваження.