Запоріжці зустрілися з відомим українським письменником

14.05.2018 14:00

Лауреат різноманітних премій та конкурсів, український письменник, відомий в Америці автор - Дмитро Бондаренко провів зустріч із запорізькими читачами. Її організувало управління культури та мистецтв Запорізької міської ради. Зустріч відбулася в стінах Центральної бібліотеки для дорослого населення.

Письменник прочитав кілька своїх творів, відповів на запитання читачів. Також у запорожців була можливість отримати роман Дмитра Бондаренка «17-й поверх», який неодноразово займав перше місце в списку бестселерів на американському сайті Amazon. Цей твір також кілька разів виходив на перше місце в категорії «Східно-європейська література», потрапив в ТОП-100 в жанрі «Медичні трилери».

Крім цього, Дмитро Бондаренко - автор десяти інших книг. Пише в жанрі гостросюжетної реалістичної прози - не тільки романи, але і невеликі оповідання. Збірник його коротких творів «Любити по-дніпропетровськи» відзначений дипломом Міжнародного літературного конкурсу «Гранослов».

За словами автора, ідеї для своїх творів він черпає зі спостережень за життям в сучасному місті.

Перше оповідання я написав ще в другому класі. Але бажання стати письменником зародилося в 14 років після прочитання книги Сомерсета Моема «Пироги і пиво». Він став моїм учителем і ідеалом письменницького мистецтва. Сюжет цієї книги настільки вразив мене так, що я одразу зрозумів - хочу і сам стати письменником, - розповів Дмитро Бондаренко.