Інспекція з благоустрою продовжує роботу з демонтажу незаконних об'єктів

14.05.2018 15:00

Інспекція з благоустрою Запорізької міської ради працює в штатному режимі. Сьогодні, 14 травня, фахівці інспекції проконтролювали, як підприємці виконують припис про демонтаж тимчасових споруд.

На два автопричепи типу «Купава», які розташовані в парковій зоні на каскаді фонтанів «Веселка», закінчився термін дії дозвільної документації. Тому було прийнято рішення демонтувати ці автопричепи.

Виконуючи розпорядження інспекції з благоустрою, власник одного з автопричепів прийняв рішення самостійно демонтувати споруду. Підприємець, якому належить другий причіп, відмовляється самостійно виконувати законні вимоги контролюючого органу Запорізької міськради. Відповідно, фахівці інспекції з благоустрою склали необхідну документацію на примусове знесення споруди.

На засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради буде прийнято рішення, яке дозволить демонтувати об'єкт без участі власника. Для того, щоб повернути свою власність, підприємцю необхідно буде відшкодувати вартість демонтажу і зберігання споруди.

Варто зазначити, що протягом 2017 року за приписом інспекції з благоустрою було демонтовано близько 80 незаконних споруд.