Інспекція з благоустрою співпрацює з підприємцями у питаннях благоустрою міста

15.05.2018 10:35

Фахівці інспекції з благоустрою не лише контролюють виконання рішень про демонтажі незаконних об’єктів, але й разом з місцевими підприємцями покращують благоустрій Запоріжжя. Зокрема, завдяки співпраці, наводиться лад у підземних переходах, які знаходяться в оренді.

Підземний перехід на вулиці Сталеварів - досить людне місце. Нещодавно стіни переходу були розписані різними графічними малюнками та рекламою заборонених речовин. На звернення районної адміністрації по Вознесенівському району, фахівці Інспекціі провели зустріч з підприємцем, який орендує підземний перехід на предмет впорядкування території.

Згідно правил благоустрою, орендарі приміщень зобов’язані утримувати об’єкти у належному стані. Підприємець прийняв рішення впорядкувати підземний перехід. Тепер стіни пофарбовані у приємний колір та не рясніють різноманітними написами, а запоріжцям приємно там проходити.

Інспекція з благоустрою Запорізької міської ради вдячна підприємцям, які активно співпрацюють з міською радою та спільними зусиллями підтримують у Запоріжжі порядок та допомагають зробити його красивішим та привабливішим.