У Запоріжжі від вандалів страждають не лише парки, а й потяги

16.05.2018 16:00

Проблема вандалізму залишається дуже гострою для Запоріжжя. Від рук руйнівників страждають не тільки міські парки і сквери, об’єкти міського господарства, але й залізнична інфраструктура.

Зокрема, як інформує ПАТ «Укрзалізниця», тільки в 2018 році під час проходження швидкісних електропоїздів зафіксовано 25 випадків вандалізму, один з яких - на території Запоріжжя. Вандали кидають каміння та інші важкі предмети у вікна рухомих поїздів.

Філія «Українська залізнична швидкісна компанія» ПАТ «Укрзалізниця» нагадує, що дії хуліганів не тільки приносять матеріальну шкоду, а й несуть загрозу безпеці руху, піддають пасажирів, персонал підприємства і себе особисто небезпеці.

Підприємство закликає запоріжців бути відповідальними і уважними. Дітям необхідно пам'ятати, що залізниця - не місце для ігор. Пустощі біля залізниці часто мають трагічні наслідки. Про випадки незаконного втручання в роботу залізничного транспорту і вандалізму просять інформувати залізничників і поліцію. Правопорушники будуть нести відповідальність згідно з чинним законодавством.