Талановиті діти Запоріжжя отримають шанс зіграти з зірками українського шоу-бізнесу

17.05.2018 11:35

У Запоріжжі стартував новий проект, який дає унікальну можливість запорізьким дітям і українським зіркам попрацювати разом.

У Запоріжжі стартував новий творчий проект, організований Департаментом культури і туризму Запоріжжя і телеканалом TV5. За задумом організаторів, талановиті діти з музичних шкіл Запоріжжя зіграють із популярними зірками українського шоу-бізнесу, а також знімуть кліп у найбільш знакових місцях міста.

Першу творчу роботу представили в прямому ефірі телеканалу Tv5. На відео - соліст проекту Pianoбой Дмитро Шуров і юна запорізька піаністка Зоріна Бірюкова виконують новий хіт «Все, что тобі не вбиває». Кліп знято на оглядовому майданчику готелю Khortitsya Palace, звідки відкривається вид на острів Хортицю і річку Дніпро.

На презентацію в прямому ефірі телеканалу прийшла учасниця дуету Зоряна Бірюкова та її викладачка - вчителька музичної школи №8 Тетяна Тишина.

Кліп вже доступний для перегляду в Мережі.

Нагадаємо, Дмитро Шуров - з 2009 року соліст українського проекту Pianoбой, співорганізатор київського фестивалю MolokoMusicFest, який проводився в 2008 і 2009 роках в рамках Гогольfest. Є автором музики до українських популярних фільмів, з 2017 року - член журі 8 сезону українського проекту «Х-Фактор».