Запоріжці можуть поскаржитися, якщо у них не вивезли сміття

17.05.2018 13:45

Запоріжці можуть поскаржитися на невивезене сміття. На підприємстві «Вельтум-Запоріжжя» працює диспетчерська служба, яка приймає заявки абонентів. Телефон гарячої лінії - 228-55-24, 228-55-25, 228-55-27. Можна залишити скаргу в електронному вигляді на адресу електронної пошти: office@weltum.com. Побажання і зауваження в письмовому вигляді також можна відправити поштою: м. Запоріжжя, вул. Іванова, 99.

Всі заявки споживачів, які приходять на адресу підприємства, в обов'язковому порядку реєструються в спеціальному журналі з наступним звітом перед органами міської влади. Скарги і пропозиції, що надійшли в письмовому вигляді, проходять ту ж процедуру звітності, але з додатковим письмовим повідомленням про вжиті заходи адресату, від якого вони надійшли.

Нагадаємо, в приватному секторі Запоріжжя стався збій у вивезенні сміття. Проблема виникла після того, як підприємство «Вельтум» скасував фірмову тару для твердих побутових відходів. Споживачам пропонувалося складати сміття для вивезення в свої пакети. Однак обсяги відходів перевищили можливості підприємства, адже сміття почали виставляти понад затверджені норми та навіть ті хто не оплачував послугу. Тому прийняте рішення - повернутися до фірмових пакетів