Для запорізьких батьків проводять психологічні тренінги

17.05.2018 15:00

У Запоріжжі для батьків дітей, що опинились в складних життєвих обставинах, провели психологічний семінар-тренінг.

Для попередження негативних явищ в родинах та допомоги сім’ям даної категорії у вирішенні конфліктних сімейних ситуацій служба (управління) започаткувала новий формат проведення семінарів з консультаціями та тренінгами. У цьому році служба (управління) почала тісну співпрацю з БФ «Карітас Запоріжжя». Особливістю таких тренінгів є спілкування з батьками, встановлення їх проблем, інтерактив та робота в групах.

11 та 16 травня на базі Благодійного фонду «Карітас Запоріжжя» фахівці служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради разом з волонтерами фонду провели семінар-тренінг на тему «Підвищення мотивації у батьків до зміни способу життя та виховання дитини» для сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. На тренінгах психологи благодійного фонду «Карітас Запоріжжя» спільно з батьками розглянули проблемні питання, які виникають в процесі виховання дітей.

Служба (управління) у справах дітей і надалі планує співпрацювати з благодійним фондом «Карітас Запоріжжя» та проводити такі семінари регулярно.

На сьогодні в службі (управлінні) на обліку перебуває 425 дітей, що опинились в складних життєвих обставинах. На жаль, великі конфлікти неможливо вирішити за час групового семінару, тому якщо ви не можете знайти спільну мову з власною дитиною, не розумієте її поведінки, або почуваєте себе в емоційному вигоранні, звертайтесь за тел. 213-88-20 до Центру соціально-психологічної реабілітації.

Якщо ви знаєте про порушення прав дитини, звертайтесь до служби (управління) у справах дітей міської ради за адресою: вул. Зелінського, 3, тел. 224-30-47.