У Запоріжжі святкують день народження Олександрівського району

17.05.2018 16:46

Олександрівський район святкує 83-річчя з дня заснування. З цієї нагоди в академічному обласному музично-драматичному театрі ім. В. Магара відбувся святковий захід.

Привітати керівництво та мешканців району прийшли представники обласної та міської влади, підприємці району, представники громадських організацій тощо.

Як зазначив голова районної адміністрації по Олександрівському району Валерій Мостовий, цього року району виповнюється 83 роки. Рішення про створення нової адміністративної одиниці було прийнято у 1935 році. Це один із найстаріших районів Запоріжжя, заснований на місці старого Олександрівська.

- Хочу привітати усіх мешканців району зі святом та побажати любити Олександрівський район, розвивати його, - відзначив Валерій Мостовий.

З вітальними словами до присутніх звернувся керуючий справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Роман Омельянович.

- Сьогодні ми вітаємо всіх мешканців Олекандрівського району зі святом. Це один із найстаріших районів Запоріжжя, який поєднав у собі історію та сучасність. Тут є і унікальні пам’ятки архітектури, і сучасний діловий центр, і розважальні, і наукові заклади, парки та місця для відпочинку. Скоро з’явиться ще один - сквер Театральний, який, я сподіваюся, стане улюбленим місцем відпочинку для городян, - розповів Роман Омельянович.

Представники міської та обласної влади вручили грамоти і нагороди працівникам районних закладів. Творчі колективи району підготували для гостей свята концертну програму.