У Запоріжжі День захисту дітей відсвяткують на новій локації з видом на Дніпро

23.05.2018 10:30

Щорічно служба (управління) у справах дітей Запорізької міської ради влаштовує свято для маленьких запоріжців до Дня захисту дітей. Цього року для святкування обрали нову локацію – майданчик біля Міського палацу дитячої та юнацької творчості.

Служба (управління) у справах дітей готує для запорізьких дітей яскраве свято «Країна "Щасливе дитинство"». Сьогодні, 22 травня, організатори провели виїзну нараду, на якій обговорювалися підготовка до заходу та розміщення основних локацій.

Як відзначила начальник служби у справах дітей Наталя Сиворакша, до заходу планується залучити якомога більше дітей.

- Ми хочемо, щоб кожна дитина у Запоріжжі відчула себе потрібною та щасливою. Вибір локації для святкування не випадковий - Міський палац дитячої та юнацької творчості розташований у мальовничому та затишному місці, тут діти із задоволенням проводять час у гуртках за інтересами. До того ж палац уже має досвід проведення масштабного джаз-фестивалю. Я впевнена, наш захід буде не менш цікавим та насиченим, - зазначила Наталя Сиворакша.

Організатори планують влаштувати для маленьких запоріжців незабутню казку. До свята залучені вокальні та розважальні студії, планується проведення майстер-класів, конкурсів, виступи творчих колективів міста.