Міське свято «Країна «Щасливе дитинство»

29.05.2018 13:40

Святковий захід «Країна «Щасливе дитинство», присвячений Міжнародному дню захисту дітей, влаштовує для запорізької малечі служба (управління) у справах дітей Запорізької міської ради.

Організатори підготували яскраву казкову програму. Розважати дітей будуть вокальна студія Art Style, Fly Park, Smile park, Дитяча планета, Студія свят Карамель, «Веселі карамелі», «Пряня», «Ігробум», Лавка чудес, «Два кадра». Майстер-класи проведуть фахівці ліцею моди і стилю, професійного ліцею сервісу, педагогічного коледжу, всеукраїнського благодійного фонду «АСЕТ».

У програмі:

- вручення портфелів з канцелярським приладдям дітям, які перебувають на обліку у службі у справах дітей та йдуть у перший клас у 2018 році;

- вручення сертифікатів дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які є випускниками шкіл;

- вручення годинників дітям сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, яким виповнилося 14 та 16 років;

- виступи запорізьких творчих колективів;

- танцювальний флешмоб;

- яскраві фотозони;

- анімаційна програма;

- солодкі майстер-класи.

Також на святі будуть обрані принци та принцеси з категорії дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Організатори запрошують усіх приєднатися до свята, поринути у казкову атмосферу та подарувати дітям гарний настрій та здійснити їх мрії.

Захід відбудеться 1 червня на майданчику біля Міського палацу дитячої та юнацької творчості, пл. Запорізька, 1 . Початок заходу о 15:00.