URBAN FEST 2018: Запоріжжя стане майданчиком для великого танцювального батла

23.05.2018 16:10

На каскаді фонтанів «Райдуга» зійдуться в танцювальній битві дві сотні учасників міського молодіжного фестивалю URBAN FEST «Dance Battle».

26 травня 2018 року на каскаді фонтанів «Райдуга» відбудется масштабний молодіжний фестиваль URBAN FEST «Dance Battle».

Організатори заходу - управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді міської ради та міська молодіжна рада при Запорізькій міській раді.

За даними організаторів, фестиваль збере близько 250 учасників - представників танцювальної субкультури: професіоналів та любителів сучасного танцювального мистецтва. Метою заходу є розвиток молодіжної політики і танцювального мистецтва в м.Запоріжжя та в Україні, популяризація активного способу життя.

Формат фестивалю представляє собою класичні танцювальні дуелі між представниками різних вікових категорій. Всі учасники фестивалю будуть розподілені за рівнем професійної підготовки, серед яких Pro і Beginners, а також за стилями танцю, серед яких HipHop, House, DanceHall, Breaking. Танцюристи зможуть взяти участь в декількох стилістичних категоріях.

Переможців кожного з батлів визначать судді, які користуються авторитетом і популярністю серед представників сучасного танцю України.

Початок заходу о 15.00.