У запорізьких школах пролунав останній дзвоник

25.05.2018 10:40

Сьогодні у Запоріжжі офіційно завершився навчальний рік. В 115 школах міста пролунали останні дзвоники та пройшли святкові заходи.

Пролунав останній дзвоник і для 1020 учнів запорізької гімназії № 71 з поглибленим вивченням іноземних мов.

За традицією в останній день навчального року підводять підсумки і вітають учнів з успіхами. Гімназія №71 була заснована в 1954 році і має свої давні традиції у навчанні дітей. Навчальний заклад входить до числа кращих за рейтингом ЗНО та вступу до ВНЗ України та за кордоном (США, Канада, ОАЕ, Швейцарія, Польща). У 2018 році медалі отримали 15 випускників (13 золотих, 2 срібних). Також навчальний заклад пишається учнями-переможцями олімпіад, конкурсів МАН.

Привітав гімназистів та сказав напутні слова заступник міського голови Валерій Еделєв:

- Закінчився час перебування в цій чудовій гімназії, і він пройшов не дарма. У випускників починаються іспити довжиною у життя. Тепер вам доведеться щодня доводити якість тих знань, які ви отримали завдяки старанням викладачів. Упевнений, що попереду вас чекає чудове життя, досягнете великих серйозних успіхів. Успіху і щастя вам, - сказав заступник міського голови.

Для свята учні підготували виступи. У небо запустили яскраві кульки у вигляді композиції, що символізує останній дзвінок.