Влітку у запоріжців буде гаряча вода

25.05.2018 12:12

Влітку гаряча вода у запоріжців буде. Інформація про її повне відключення в Запоріжжі на літній період не відповідає дійсності. Концерн «Міські теплові мережі» буде поетапно, після завершення ремонтних та профілактичних робіт, підключати котельні і відновлювати гаряче водопостачання. Про це повідомив сьогодні на засіданні виконкому міський голова Володимир Буряк.

- Концерн «Міські теплові мережі» продовжує підготовку до опалювального сезону 2018-2019 років. Проводяться ремонтні та профілактичні роботи. Виконується планова повірка приладів обліку природного газу. Відновлення гарячого водопостачання буде проходити поетапно у всіх районах міста, - зазначив Володимир Буряк.

Чутки про те, що гарячої води в місті не буде до кінця літа, не відповідають дійсності. Роботу котелень будуть відновлювати поетапно, в плановому режимі.

Зокрема в Комунарському районі котельні по вулиці Парамонова і Ласточкіна знову запрацюють з 25 травня, ще п'ять котелень - з 20 червня. З 4 червня відновиться в повному обсязі гаряче водопостачання в Вознесенівському, Олександрівському районах, Південному мікрорайоні, лівобережній частини Дніпровського району і так далі.