У Запоріжжі відбулась справжня танцювальна битва

26.05.2018 21:55

Другий рік в Запоріжжі проводиться молодіжний фестиваль Urban Fest. Сьогодні пройшов один з яскравих, наповнених музикою і емоціями заходів фестивалю - People Love Urban Fest. Він зібрав десятки кращих представників танцювальної субкультури з різних міст України.

Сьогодні на каскаді фонтанів «Райдуга» розгорнувся танцювальний майданчик. Тут пройшов молодіжний фестиваль - People Love Urban Fest. Організатори заходу – управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді міської ради спільно з міською молодіжною радою при Запорізькій міській раді.

Фестиваль зібрав велику кількість учасників з різних міст України, а також глядачів, які з цікавістю спостерігали за виступами представників танцювальної субкультури. Були представлені кілька стилів танців: Hip Hop, House, DanceHall, Breaking. Оцінювали виступи також за рівнем професійної підготовки - Pro і Beginners.

- Це один з етапів молодіжного фестивалю Urban Fest - танцювальний. Восени заплановано проведення заходів по ряду інших напрямків. На People Love Urban Fest було подано понад 500 заявок, відібрані 120 кращих танцюристів – представників танцювальної субкультури, серед яких як професіонали, так і любителі сучасних танцювальних напрямків, - зазначив начальник управленіея по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді міської ради Олексій Савицький.

Виступи проходили за трьома віковими категоріями: молодша, середня і старша. Юні учасники анітрохи не відставали в своїх навичках і маневреності від дорослих, викликаючи захоплення і зриваючи оплески глядачів.

Свято танцю подарувало усім присутнім безліч позитивних емоцій. Переможці були відзначені призами та нагородами.

Також в ці дні на каскаді фонтанів Райдуга проходить фестиваль вуличної їжі «Пікнік на Райдузі». Тут представлені кухні кращих закладів міста, також є різні тематичні локації, в тому числі для дітей та багато іншого.