Тисячі запоріжців об'єднало спільне захоплення - велоспорт

27.05.2018 14:15

Сьогодні в обласному центрі проходить вже традиційний міський захід «Велодень». Тисячі велосипедистів зібралися, щоб проїхати велопарадом та провести разом час із задоволенням та з користю для здоров"я.

На площі Запорізькій з самого ранку було багатолюдно. Саме тут місце збору учасників міського заходу «Велодень 2018». Дорослих і дітей, молодь, незалежно від віку, всіх їх об'єднує одне - любов до велосипедів і велоспорту. Варто відзначити, що за останні кілька років все більше городян обирають саме цей екологічно чистий вид транспорту. І сьогоднішній багатотисячний захід тому підтвердження. Організатори зазначають, що щорічно велодень збирає близько 5ти та більше тисяч учасників.

Велосипедисти проїхалися дружною колоною за маршрутом велопараду: від площі Запорізької по проспекту Соборному до площі Свободи (вздовж вулиці Дніпровській), далі по Набережній магістралі, звернувши по вулиці Лермонтова (перехрестя з вулицею Перемоги) прибули до фінішної прямої – до парку Трудової Слави.

На території парку пройшов Велофестіваль. У програмі заходу - флешмоб, велогонки, конкурси, подарунки учасникам та переможцям.