Запоріжці стали учасниками великого спортивного свята «Яскравий забіг»

28.05.2018 14:30

Все більше запоріжців обирають здоровий спосіб життя і займаються спортом. Сьогоднішній «Яскравий забіг» став тому підтвердженням. Бігли дистанцію понад тисячу городян - дорослі, молодь, діти та цілі сім'ї.

Яскраві фарби, емоції, драйв – все це було сьогодні на спортивному святі «Яскравий забіг». Захід проводився у Запоріжжі вперше, проте взяти участь у ньому захотіло багато людей.

На старті, та протягом дистанції бігунів обсипали яскравими фарбами. Бігли як професійні спортсмени, так і аматори. Було чимало сімей з малюками, також приєдналися люди з обмеженими фізичними можливостями. Всього в «Яскравому забігу» взяли участь понад 1000 осіб.

За словами організаторів, подібні заходи мотивують людей до заняття бігом. Майже 80% продовжують займатися цим видом спорту після участі у заході. Забіги проводяться у багатьоїх країнах світу. В числі українських міст Київ, Харків. Тепер до свята "Яскравий забіг" приєдналося і Запоріжжя. Головні складові такого забігу – мінімум спорту та максимум позитивних емоцій, радості, щастя і єднання людей однією спільною справою.  Організатор свята - LIVE.LOVE, генеральний спонсор "Запоріжсталь". 

- Це перший подібний захід такого формату у Запоріжжі. Спасибі всім підприємствам, які приєдналися і підтримали проведення такого свята. Сподіваюся, воно стане для нашого міста традиційним, щоб якомога більше городян могли проводить час разом та захоплююче, - зазначив перший заступник міського голови Сергій Мішок.

Яскраві, обсипані різнокольоровими фарбами, та з усмішками на обличчях бігуни долали визначені дистанції на 2,5 км та 5 км. Серед учасників були і гості з інших міст. На фініші всіх бігунів нагороджували медалями забігу. Переможці отримали грошові сертифікати.