Після бурхливих вихідних Ландшафтний парк Вознесенівський значно постраждав

29.05.2018 15:35

Ландшафтний парк Вознесенівський став улюбленим місцем відпочинку городян, сімей з дітьми. В ньому часто проводяться масові заходи. Однак вже не в перший раз на території парку вандали ушкоджують розташовані тут будівлі, конструкції, витоптують квіти і ламають дерева.

Після тривалих вихідних, що минули, робочі КП «Титан», на обслуговуванні якого знаходиться парк, виявили зламане дерево липи, розбиті урни, багато розкиданого сміття. Збитків міському парку завдають не тільки вандали, а й учасники різноманітних заходів.

-  Хотілося б звернутися до городян, щоб звертали увагу на тих вандалів, які  псують комунальне майно, створюючи безлад у парках, та робили їм зауваження або викликали поліцію. Чим більше заходів, тим більше людей приходять "відірватися". Але робити це можна по-різному. Є ті, хто проводять своє дозвілля ламаючи та розбиваючи щось. Але замість того, щоб відновлювати пошкодження після вандалів, направлені на це кошти та сили робітників могли би піти на розвиток парку, - відмітила директор КП «Титан» Лариса Іщенко.

Комунальники наводять чистоту та порядок у парку, відновлюють комунальне майно.