Усіх шанувальників дитячої творчості запрошують 1 червня на пл. Маяковського

30.05.2018 09:30

1 червня на пл. Маяковського відбудеться міський захід до Міжнародного дня захисту дітей. Початок о 17:00.

Організатор заходу – департамент культури і туризму Запорізької міської ради.

Напередодні літніх канікул на глядачів чекає одразу дві концертні програми: «Країна дитинства» Запорізької міської дитячої філармонії та «Орбіта талантів» естрадно-духового оркестру Запорізького муніципального театру танцю.

У концертній програмі дитячої філармонії «Країна дитинства» візьмуть участь понад 200 учнів музичних шкіл та шкіл мистецтв нашого міста. Це солісти з різних фахів (вокал, саксофон, труба, акордеон) та учнівські творчі колективи: естрадні та хореографічні, ансамблі скрипалів, акордеоністів, а також вокальні.

Відкриватиме дитячу концертну програму муніципальний дитячий симфонічний оркестр.

У концертній програмі «Орбіта талантів» на одній сцені з артистами естрадно-духового оркестру Запорізького муніципального театру танцю (диригент – Валерій Авдієвський) виступатимуть талановиті юні музиканти.

Цей спільний творчий проект театру танцю та шкіл естетичного виховання реалізується за підтримки управління культури департаменту культури і туризму міської ради вже вшосте.

За результатами конкурсу було відібрано 12 учасників з дитячих музичних шкіл №№1, 2, 3, 6 та Запорізького музичного училища ім. П.І.Майбороди.

Запрошуються всі шанувальники дитячої творчості.