У Запоріжжі відбулось засідання робочої групи з питань дотримання законодавства з оплати праці

24.07.2017 17:35

За інформацією управління соціального захисту населення Запорізької міської ради, 20 липня у малій залі Запорізької міської ради відбулося засідання робочої групи щодо сприяння реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці і дотримання норм законодавства у питаннях мінімальної заробітної плати.

На засіданні робочої групи розглядалися результати роботи у Дніпровському та Шевченківському районах щодо організації виконання законодавства з оплати праці.

За оперативними даними Головного управління Пенсійного Фонду України в Запорізькій області, відповідно до звітів, зданих за січень та квітень поточного року, у Запоріжжі спостерігається позитивна динаміка щодо дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці.

Так, у квітні в Дніпровському районі збільшили заробітну плату до рівня мінімальної 266 працівникам, в Шевченківському районі - 1610 працівникам.

Члени робочої групи обговорили проблеми в організації роботи з питання підвищення мінімальної заробітної плати до 3200 грн. та шляхи їх вирішення.