У Запоріжжі до вирішення актуальних проблем активно залучають квартальних

31.05.2018 10:50

У районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбулась нарада з керівниками органів самоорганізації населення. Заступник голови районної адміністрації Володимир Гриньов зазначив, що основне питання засідання ради — удосконалення співпраці керівників органів самоорганізації населення району з ТОВ “Вельтум-Запоріжжя”.

Під час проведення засідання ради вирішено: ТОВ “Вельтум-Запоріжжя” з керівниками органів самоорганізації населення укласти цивільно-правові угоди. В офіційному документі, зокрема, будуть зазначені обов'язки та відповідальність сторін у разі невиконання або порушень відповідних зобов'язань. Представник підприємництва детально пояснила новий механізм розповсюдження пакетів, терміни надання щомісячних звітів, запевнила усіх присутніх, що перебоїв з постачанням фірмових пакетів не буде, вивезенням сміття з територій також.

-Утримання території району в належному санітарному стані — обов'язок спільний. Населення очікує від нас злагоджених дій та якісно виконаних взятих на себе зобов'язань, - звернувся до присутніх Володимир Гриньов.