У Запоріжжі підбили підсумки «Школи молодого підприємця»

31.05.2018 14:16

У «Школі молодого підприємця» випускний. Майбутні підприємці отримали сертифікати та приємні подарунки.

Протягом двох місяців 43 молодих активних громадянина слухали лекції та спілкувались з провідними підприємцями Запоріжжя. Заняття проходили щосуботи. Молоді люди навчалися теоретичним та практичним знанням, необхідним для ведення бізнесу. Це нормативно-законодавче регулювання підприємницької діяльності, мотивація на організацію власної справи; пошук і аналіз бізнес-ідей; інвестиції та кредити, механізми ведення власного бізнесу. Крім того, майбутні підприємці розробляли власні бізнес-ідеї та захищали бізнес-плани.

Як розповів начальник управління по роботі з сім’єю та молоддю департаменту спорту сім’ї та молоді Запорізької міської ради Олексій Савицький, головне, щоб кожен з учасників проекту зміг використати набуті знання в тому напрямку бізнесу, який би він хотів розвивати.

- Позаду два місяці насиченої роботи та цікавих зустрічей. Можливо, не всі започаткують власну справу одразу. Але я впевнений, що ті цілі і завдання, які кожен з учасників перед собою ставив на початку «Школи», будуть втілені у життя, - зазначив Олексій Савицький.

За результатами навчання та захисту бізнес-планів 28 випускників «Школи» отримали сертифікати. 12 з них відкрито захистили свої бізнес-плани. За час роботи школи 2 молодих учасників зареєстрували приватні підприємства. Найбільш активні, креативні, підприємливі учасники «Школи» будуть рекомендовані до участі в міських конкурсах і проектах в рамках реалізації Програми малого і середнього підприємництва міста Запоріжжя на 2017-2021 роки. Також за результатами навчання у «Школі молодого підприємця» тренери-експерти уклали практичний посібник «Моделювання процесів проектного менеджменту».