Комітет Верховної Ради подякував Запоріжжю за проведення Еко Форуму

01.06.2018 14:20

До Запоріжжя надійшов лист-подяка від Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Перший заступник голови Комітету Анатолій Дирів наголосив на актуальності та необхідності проведення запорізького Еко Форуму, відзначив високий рівень його організації.

«Про актуальність заходу свідчить те, що вже другий рік поспіль щорічний запорізький екологічний форум об'єднує на умовах співпраці місцеві і державні органи, представників науки, суб'єктів господарювання, залучається міжнародна громадськість. Бажаю всім організаторам і учасникам, щоб форум став ефективною платформою для пошуку і обговорення шляхів для формування екологічно чистого середовища, посприяв залученню інвестицій для екологізації виробництв, збереження і оздоровлення природи»- сказано в листі від комітету Верховної Ради.

Нагадаймо, другий спеціалізований міжнародний Запорізький екологічний форум «Еко Форум-2018» стартував 30 травня в виставковому центрі «Козак-Палац». Він завершується сьогодні, 1 червня. Учасниками події стали делегації з українських міст і зарубіжжя.