У Запоріжжі проходить масштабний Фестиваль сім'ї

02.06.2018 13:18

Кілька тисяч запоріжців зібралися сьогодні, 2 червня, на майдані Волі, щоб взяти участь у Фестивалі сім'ї. Городяни пройшлися святковою ходою до Центрального парку культури і відпочинку «Дубовий гай», де розмістилися основні локації фестивалю.

Загальноміський Фестиваль сім'ї об'єднує запоріжців у велику дружну родину вже шостий рік поспіль. В цьому році до заходу долучилися і територіальні громади Запорізької області. З відкриттям фестивалю запоріжців привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Ми дуже часто говоримо про національну ідею. І крім оборони, економіки, однією з головних її складових повинна бути сім'я. Тому що саме сім'я - це продовження роду і нації. Вчора ми святкували День захисту дітей, і я впевнений, що саме в родині, в атмосфері любові і щастя діти будуть найбільш захищеними, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Організатори підготували для городян сотні розважальних і пізнавальних локацій. Тут і ярмарок спорту, де представлені всі спортивні школи та секції міста, і ярмарок професій, виставки спеціалізованої техніки та автомобілів.

Також є різні майстер-класи та ігрові містечка для маленьких запоріжців. На головній сцені виступають творчі колективи міста. Ну і звичайно, для дітей організували багато конкурсів з призами та подарунками.

З 12:00 працюють інформаційні майданчики і публічний лекторій. Завершиться фестиваль святковим концертом.