У всіх районах міста тривають роботи з покосу трави

04.06.2018 15:00

З початку квітня в обласному центрі стартували роботи з покосу трави. На закріплених територіях вулиць, парків, скверів зелені зони упорядковують фахівці КРБП «Зеленбуд». Сьогодні на покіс вийшли близько 50 «зеленбудівців» та субпідрядники.

Протягом сезону запорізькі озеленювачі підтримують в належному вигляді газони – ведеться періодичний їх покіс. Всього за КРБП «Зеленбуд» закріплені зелені зони вулиць, парків, скверів загальною площею понад 800 га. Задіяна спецтехніка – газонокосарки, мотокоси, трактори МТЗ з навісними косами та три сучасних міні-трактора «Вікінг».

Покос ведеться у всіх районах. Роботи виконують близько 50 «зеленбудівців», на одному з об'єктів Шевченківського району працюють субпідрядники.

- Роботи з покосу стартували з квітня. В середньому на сьогодні об'єкти викошуються вже по другому разу, деякі по третьому. В день по місту таким чином приводяться у порядок зелені зони загальною площею близько 9 га. Роботи виконуються по мірі інтенсивності росту трави, - розповів директор КРБП «Зеленбуд» Олексій Анохін.

Сьогодні комунальники упорядковують газони по вулиці Шкільній та в однойменному сквері, по вулицях Компресорній, Посадочній, Магістральній, по проспекту Металургів, Набережній магістралі  та іншим.