Запорізьких журналістів привітали зі святом

06.06.2018 11:20

Засоби масової інформації сьогодні займають важливе місце в житті суспільства. Це стосується не тільки Запоріжжя, України, а й інших країн. Однак така роль ЗМІ неможлива без професіоналізму тих, хто в них працює. Сьогодні журналісти відзначають своє професійне свято - День журналіста.

Традиційно зі святом журналістів привітали представники міської влади. Колективам засобів масової інформації, кращим працівникам ЗМІ вручили Почесні грамоти, Подяки виконавчого комітету Запорізької міської ради за професіоналізм, активне висвітлення подій, які відбуваються в місті, роботи органів місцевого самоврядування.

Міський голова Володимир Буряк подякував журналістам за роботу, побажав творчих успіхів, нових програм і проектів. Міський голова підкреслив, що від професійної роботи журналістів часто залежить, як запорожці сприймають, оцінюють ту чи іншу подію.

- Ви вибрали важливу професію. У кожного журналіста сьогодні велика відповідальність. Дуже часто у представників влади, як в центрі так і на місцях, «замилюється» око при погляді на ту чи іншу проблему. Ваша робота дає можливість по новому поглянути на багато питань, - зазначив Володимир Буряк.

Міський голова висловив впевненість, що запорізькі ЗМІ будуть користуватися все більшим авторитетом, популярністю серед городян, а їх аудиторія буде лише збільшуватися.