У Запоріжжі прибирають стихійні звалища

06.06.2018 11:55

Прибирання несанкціонованих звалищ сміття регулярно проводиться у всіх районах Запоріжжя, в тому числі і в Олександрівському районі. На даний момент ведуться роботи по ліквідації сміття біля сміттєвих баків по вул. Поштова.

Як розповів голова районної адміністрації по Олександрівському району Запорізької міської ради Валерій Мостовий, стихійні скупчення сміття виникають в основному в районах приватного сектора. Жителі приносять будівельне сміття до контейнерів, замість того, щоб самостійно вивозити його, як передбачено правилами.

- Великі стихійні звалища в районі ми ліквідували. Залишаються точкові місця біля контейнерних майданчиків, які примикають до приватного сектору. Ми регулярно їх прибираємо. Хотілося б звернутися до жителів району з проханням: дотримуватися чистоти і викидати побутове сміття в контейнери, а будівельний - самостійно вивозити на міські звалища, - зазначив Валерій Мостовий.

У цьому році на ліквідацію стихійних звалищ в Александровоском районі з бюджету міста виділено 1,2 млн. грн. Прибирання проводиться щотижня.

Нагадаємо, з 1 червня сміття в приватному секторі вивозиться виключно в зеленій брендованій тарі ТОВ «Вельтум-Запоріжжя».