У запорізьких дворах ремонтують дороги

07.06.2018 14:05

У всіх районах міста тривають ремонти внутрішньоквартальних доріг. Сьогодні бригади КП «ЕЛУАШ» здадуть в експлуатацію ще два об'єкти в Дніпровському районі. У цих дворах фахівці укладають нове асфальтобетонне покриття. Дороги стануть комфортними і безпечними для транспорту, пішоходів.

В обласному центрі триває реалізація міської програми з ремонту внутрішньоквартальних доріг, що стартувала з 2016 року. У багатьох дворах дороги не ремонтувалися десятиліттями з моменту спорудження будинків та прийшли в непридатність – утворилося безліч глибоких ям. На сьогодні по десяткам дворів в усіх районах міста дороги відремонтовані. На 2018 рік районними адміністраціями визначені нові об'єкти, ремонти тривають.

Сьогодні в Дніпровському районі фахівці та спецтехніка КП «ЕЛУАШ» задіяні в ремонті внуріквартальних доріг за двома адресами – пр. Соборний 232, та вул. Незалежної України, 3 - вул. Лобановського, 4.

- За адресою вул. Незалежної України, 3 - вул. Лобановського, 4 приступили до укладання асфальтобетонного покриття. Обсяг робіт близько 500 кв. м. Всього буде укладено близько 130 т асфальтобетону. Паралельно завершуються підготовчі роботи у дворі по пр. Соборному, 232. Сьогодні тут також буде покладений новий асфальт на загальній площі близько 400 кв. м. На кожному об'єкті задіяно до 8 одиниць спецтехніки. Дороги ці були розбиті, та стали непридатними до експлуатації. Ремонти тут не виконувалися 30-40 років, - розповів начальник ДЕУ№1 КП «ЕЛУАШ» Сергій Толмачов.

У 2018 році в Дніпровському районі заплановано відремонтувати 20 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг – це близько 15 адрес.