Маленькі запоріжці відпочивають та навчаються в пришкільних дитячих таборах

07.06.2018 14:30

Весело та пізнавально провести літній відпочинок маленькі городяни можуть у навчальних закладах – у Запоріжжі почали роботу пришкільні табори літнього відпочинку. Для дітей підготували насичену розважальну та пізнавальну програму зі спортивними змаганнями та різноманітними культурними заходами

В усіх районах міста відкриті пришкільні дитячі табори. У 29 закладах відпочинуть 1969 школярів. На ці цілі з бюджету міста виділено 1 млн. 241 тис. грн.

6 червня відбулось урочисте відкриття заїзду в колегіумі № 98 в Олександрівському районі. З початком літніх канікул дітей привітав голова районної адміністрації по Олександрівському району Валерій Мостовий.

- Фахівці 98 колегіуму підготували цікаві ігри, квести, святкові заходи, походи і вивчення мов. Я впевнений, що різноманіття заходів, які пропонують пришкільні дитячі табори, допоможе дітям весело та з користю провести час влітку, щоб з новими силами повернутись першого вересня до навчання, - відзначив Валерій Мостовий.

Табір денного перебування «Коло друзів» має мовне направлення – крім цікавих заходів та розваг, маленьким запоріжцям пропонується в ігровій формі вивчати іноземну мову. Як розповіла начальник літнього табору денного перебування при 98-му колегіумі Яна Гриценко, цього року у таборі відпочиватимуть 93 дитини. Це учні 1-5 класів шкіл Олександрівського району.

- Для того, щоб діти відпочивали цікаво та гарно провели час, ми розробили насичену програму. Тут і оздоровчі інтерактивні заходи на багатофункціональному спортивному комплексі, зустрічі з акторами місцевих театрів, перегляд вистав, зайняття в інтерактивних класах колегіуму, походи до басейну, на природу та різноманітні екскурсії, - розповіла Яна Гриценко.

Діти перебуватимуть у таборі з 8:00 до 17:00 щоденно. Заїзд триватиме 18 днів.