У Запоріжжі розпочали роботу відкриті бібліотечні майданчики

08.06.2018 09:30

Упродовж червня-серпня 2018 року в усіх районах міста працюватимуть «Бібліотечні майданчики» для дорослих та дітей.

За інформацією районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району, дитячі бібліотеки району почали проводити культурно-розважальні заходи на відкритих майданчиках. Заходи відбуваються у рамках міського проекту «Культура і мистецтво - назустріч кожному».

За інформацією завідуючої бібліотеки-філії №12 Тетяни Андрієнко, захід, що відбувся на майданчику по вулиці Цитрусовій, 8Б, був присвячений Дням сталої енергії. Понад 50 маленьких мешканців району відвідали екологічне асорті «Все на Землі треба берегти».

Бібліотекарі запропонували дітям тематичні ігри, загадки, вікторини, в яких діти із задоволенням взяли участь. Цікавинкою заходу стала книжкова інсталяція «Вода в казках», за якою бібліотекарі філіалу №2 провели казкову вікторину. Також, до уваги всіх присутніх була запропонована книжкова виставка «В долонях Всесвіту — Земля».

Нагадаємо, широкомаштабний міський проект «Культура і мистецтво - назустріч кожному» проходить у Запоріжжі щороку у літній період, цього сезону заходи проекту розпочались на цьому тижні. 

Заходи в рамках проекту відбуватимуться щотижня в усіх районах Запоріжжя.