Понад 120 дітей цього тижня стали учасниками заходів від запорізьких бібліотек

08.06.2018 14:30

Цього літа запорізькі бібліотекарі будуть розважати та навчати дітей та дорослих

Стартував черговий сезон масштабного проекту департаменту культури і туризму Запорізької міської ради "Культура і мистецтво – назустріч кожному".

Мета проекту - організація змістовного дозвілля мешканців м.Запоріжжя у літній період.

06 червня працювали "Бібліотечні майданчики" для дітей у Шевченківському (вул.Цитрусова,8-б) та Хортицькому (вул.Запорізького козацтва,16-а) районах. Працівники міських дитячих бібліотек організували для дітлахів пізнавально-розважальні програми з інтерактивними конкурсами, рухливими іграми та вікторинами. Учасниками заходів "просто неба" стали понад 120 юних мешканців Запоріжжя.

07 червня для дорослої категорії городян працювали 13 інформаційно-розважальних "Бібліотечних майданчиків" в усіх районах міста. Бібліотекарі підготували інформаційні матеріали для городян щодо новинок літератури і періодики, корисні поради на кожний день тощо.

Враховуючи, що цього тижня у Запоріжжі проходять Дні сталої енергії, городянам було запропоновано також ряд корисної інформації щодо ощадного й ефективного використання енергії та впровадження новітніх відновлювальних джерел енергії.