В Олександрівському районі ремонтують підходи до під'їздів

11.06.2018 13:00

У Запоріжжі тривають ремонти внутрішньоквартальних доріг. В Олександрівському районі до даного питання підійшли комплексно – приводиться у порядок проїжджа частина, підходи до під'їздів, дощеприймачі, також виконується заміна бордюрів. Сьогодні фахівці і спецтехніка КП «ЕЛУАШ» задіяні на ділянці по вулиці Шкільній.

В планах на 2018 рік тільки по Олександрівському району відремонтувати біля 17 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг. Це близько 10 кварталів. Об'єкти визначені таким чином, щоб охоплювати роботами одразу кілька дворів  та вирішувати проблему комплексно. В деяких дворах ремонти не проводилися з моменту спорудження будинків, а це 30 і більше років.

- Продовжуємо виконувати ремонт внутрішньоквартальних доріг в Олександрівському районі з урахуванням всіх зауважень жителів за підсумками робіт 2016-2017 років. За дорученням міського голови Володимира Буряка підходимо до ремонту доріг комплексно. Виконуємо роботи поквартально та з урахуванням ремонту проїжджої частини, підходів до під'їздів, підняттям люків, дощеприймачів, заміною бордюрів. По вулиці Шкільній упорядковується цілий квартал – одразу кілька дворів. Це перший об'єкт, далі переходимо на проспект Соборний, 144-146, потім у двори по вулиці Гоголя, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

З самого ранку «елуашівці» приступили до ремонту підходів до під'їздів по вулиці Шкільній. Роботи стартували від будинку № 48. Сьогодні за планом укласти нове асфальтобетонне покриття пішохідної частини біля 10 під'їздів.

- За даною адресою ми вже відремонтували внутрішньодворові дороги, бордюри замінені. Зараз приступили до ремонту підходів біля під'їздів. Дорожнє покриття і тротуари були в дуже поганому стані. Ремонти тут не виконувалися років 30. До під'їздів підійти було практично неможливо. Сьогодні плануємо укласти близько 30 т асфальту. Тут підготовлені ділянки біля 15 під'їздів. Сьогодні відремонтуємо 10 з них, - розповіла начальник дорожньої ділянки КП «ЄЛУАШ» Олександрівського району Ольга Гаврильченко.

Ремонти внутрішньо квартальних доріг тривають в усіх районах обласного центру.