У 2018 році в Заводському районі відремонтують внутрішньоквартальні дороги за 30 адресами

13.06.2018 13:35

У всіх районах обласного центру ведуться масштабні роботи по ремонту внутрішньоквартальних доріг. У Заводському районі робітники і спецтехніка КП «ЕЛУАШ» задіяні одразу на кількох адресах - внутрішньодворових територіях вулиць Алмазної, Радіаторної.

Ремонти внутрішньоквартальних доріг одне з пріоритетних питань в роботі міської влади. Кілька десятиліть дороги у дворах не ремонтували, утворилися численні ями.

Подібна ситуація склалася і на внутрішньодворових територіях Заводського району. У дворах будинків №№45, 47 по вулиці Алмазній, та №№ 37, 44 по вулиці Радіаторній дорожнє покриття вже було розбите. Сьогодні тут працює спецтехніка КП «ЕЛУАШ». До кінця дня буде укладено нове асфальтобетонне покриття, стане затишніше і безпечніше.

- Дороги у дворах дуже розбиті і вимагають середнього і капітального ремонту. Обсяги робіт великі. Сьогодні в ремонті задіяно 9 одиниць спецтехніки, 7 шляховиків. В цілому на цих об'єктах буде відремонтовано близько 1,5 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг, укладено 180 т асфальтобетону. Паралельно ведуться роботи по заміні 285 п. м бордюру по вулиці Павлокічкасской, 1, 3,3А, 7. Де необхідно, також ремонтуються підходи до під'їздів, - розповіла начальник Заводського ДЕУ КП «ЕЛУАШ» Ольга Рой.

Всього у 2018 році в Заводському районі заплановано відремонтувати 18 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг. Це близько 30 адрес.

- На роботи по ремонту внутрішньоквартальних доріг в Заводському районі виділено 7 млн грн. Зараз ми знаходимося на вулиці Алмазній - це 9 адреса з 30 намічених по ремонту доріг в поточному році. Роботи ведуться за графіком. Об'єкти вибиралися з урахуванням звернень жителів району. У планах ремонтів внутрішньоквартальні дороги вулиць Історичної, Павлокічкасскої, Алмазної, Перспективної, Гончара, Сеченова, Радіаторної та інших, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрій Баєв.

Ремонти доріг у місті тривають.