У Шевченківському районі продовжують ремонтувати тротуари

26.07.2017 11:47

У Шевченківському районі тривають роботи з поточного ремонту тротуарів.

По вул. Круговій на ділянці від вул. Омельченка до вул. Іванова підрядники закінчують перший етап ремонту. Як розповів заступник голови Шевченківської райадміністрації Олександр Руденок, це вже третій об'єкт, на якому виконані ремонтні роботи. До цього були оновлені тротуари по вул. Моторобудівників та вул. Харчовій.

- Наступні за планом - тротуари по вул. Магістральній і вул. Чарівній. Об'єкти для ремонту вибиралися за інтенсивністю руху, також враховувалися звернення від жителів району. На даному об'єкті була проведена заміна електричних мереж, і також було прийнято рішення замінити тротуарне покриття. Всього буде укладено близько 2000 кв. м асфальту. Роботи планується завершити до першого вересня, - розповів Олександр Руденок.

Директор підприємства «Промтехсервіс», яке виконує ремонтні роботи, Сергій Деркач зазначив, що роботи по ремонту тротуару виконуються з початку місяця. Робочі зняли старе покриття, встановили нові бордюри, підготували основу. Зараз виконуються роботи з укладання асфальту.

У минулому році були замінені більш 12 тис. кв. м тротуарів у всіх районах міста. На 2017 рік заплановано поточний ремонт понад 57 тис. кв. м тротуарного покриття. На сьогодні вже відремонтовано 12 480 кв. м тротуарів у всіх районах Запоріжжя. Роботи тривають.