Запорізьки бібліотекарі пропонують городянам змістовний відпочинок

15.06.2018 12:38

Літо тільки розпочалось, а працівники міських бібліотек вже провели 29 масових заходів для городян "просто неба" у рамках міського масштабного проекту "Культура і мистецтво – назустріч кожному".

13 червня у Комунарському районі по вул.Олімпійська,10 працював дитячий "Бібліотечний майданчик", де відбулася літературна подорож "По книжковому морю під вітрилами літа".

Разом з бібліотекарями у захоплюючу подорож відправилися понад 50 юних мешканців району.

На майданчику лунав сміх, панувала святкова, радісна атмосфера. Всі бажаючі взяли участь у захоплюючій морській пригоді разом з героями улюблених книжок. Веселі ігри, літературні конкурси подарували масу позитивних емоцій. Діти побували на «Піратському острові» та продемонстрували командний дух у грі «На абордаж!», конкурсі-змаганні «Морська регата» та зустрілися з веселими аборигенами.

Яскрава книжкова виставка-інсталяція «Шукачі морських пригод та скарбів» привернула увагу та зацікавила дітей та їх батьків. Дітлахи проявили не тільки спритність і кмітливість, а й любов до книги та начитаність.

Ну і , звичайно ж , не обійшлося без сюрпризів – всі учасники отримали солодкі подарунки.

14 червня міські бібліотеки для дорослого населення запросили всіх, хто не уявляє себе без читання, на 13 "Бібліотечних майданчиків", які працювали в усіх районах міста.

«Що читати влітку?» - питання, яке щороку постає перед багатьма людьми.

На це запитання бібліотекарі надали вичерпну інформацію.
На пересувних виставках для відвідувачів було представлено книжкові "новинки", тематичні добірки книг та періодики, інформацією про окремі цікаві книги.