В рамках програми Володимира Буряка місто прикрасять ще більше квітів та десятки нових композицій

15.06.2018 14:48

Минулого року у Запоріжжі стартувала програма міського голови Володимира Буряка по квітковому озелененню. У поточному році вона триває. На вулицях обласного центру з'являються нові яскраві квіткові конструкції, місто стає красивішим і затишнішим. Роботи виконують фахівці КРБП «Зеленбуд».

В обласному центрі ведуться масштабні роботи по квітковому озелененню. Охоплені всі райони. На вулицях Запоріжжя з'являються нові конструкції та композиції.

Сьогодні фахівці КРБП «Зеленбуд» встановлюють квіткові арки в Олександрівському районі на зеленій зоні розділової смуги. Також на клумбі біля театру імені Магара з'явилися два квіткових Водоспади. 

- У минулому році стартувала програма міського голови Володимира Буряка по квітковому озелененню Запоріжжя. Нововведення і перші конструкції у вигляді водоспадів, сердець, арки, метелики, парасолі, вазони на опорах городянам прийшлися до душі. Тоді це було не більше 20 елементів. У 2018 році місто прикрасять ще більше квітів. Квіткові дерева будуть радувати своєю красою на розворотньому колі біля Автовокзалу, також біля «Вічний вогню». Оригінальні квіткові композиції втсановлюємо на розворотньому колі по вулиці Новокузнецькій, вулиці Іванова. Нові об'єкти з'являться в усіх районах міста, - розповіла заступник директора КРСП «Зеленбуд» Валентина Дзюба.

Всього в 2018 році місто прикрасять ще близько 70 нових конструкцій і композицій. Переважно висаджуються сурфінії і ампельні петунії різних відтінків.

Сюрпризом стануть конструкції з живих хвойних чагарників у вигляді звіряток, які з'являться вже найближчим часом.

Важливим завданням озеленювачів є регулярний догляд за рослинами - полив, підживлення, щоб вони росли, цвіли і тішили своєю красою протягом усього сезону.