Жителям приватного сектора нададуть додаткові послуги з вивезення сміття

18.06.2018 09:40

ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» оптимізує свою роботу, пропонує запоріжцям нові види послуг. Серед них вивезення додаткового обсягу твердих побутових відходів з приватного сектора, понад затверджену норму накопичення. Про те, як можна скористатися цією послугою розповіли представники підприємства.

ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» продовжує налагоджувати вивезення сміття з приватного сектора. Вивіз ТПВ здійснюється згідно з укладеними договорами за затвердженими нормами накопичення в брендовій тарі (фірмових зелених пакетах). У той же час на підприємство почали надходити численні звернення мешканців приватного сектора, які просять вирішити проблему вивезення додаткової кількості сміття.

Це сміття, який накопичується у жителів приватного сектора понад затверджені норми. Нагадаємо, відповідно до норми накопичення в місяць на одного жителя приватного сектора видається чотири 50-літрових або два 100-літрових фірмових пакета. Однак згідно звернень, що надійшли, деяким жителям приватного сектора цього недостатньо. Вони скаржаться на брак тари.

У зв'язку з цим підприємство «Вельтум-Запоріжжя» пропонує наступний порядок отримання тари (пакетів) для вивезення додаткового обсягу побутових відходів (відходи, що утворилися в процесі побутової життєдіяльності людини в житлових будинках). Для цього абонент, у разі необхідності вивезення додаткових обсягів сміття:

- Подає письмову заявку про вивезення додаткового обсягу побутових відходів в бухгалтерію ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» за адресою вул. Іванова, 99, тел. 228-55-20.

- Здійснює оплату, згідно заявленого обсягу через термінал на території підприємства або в банківських установах.

- Отримує тару для додаткового обсягу побутових відходів згідно видаткової накладної зі складу підприємства за адресою вул. Іванова, 99.

Графік прийому абонентів ТОВ «Вельтум-Запоріжжя»: понеділок - четвер 8.00-16.30, обідня перерва 12.00-12.30.

Вартість додаткового вивезення 1 м. куб. побутових відходів становить 70,50 грн. і може змінюватися в разі коригування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів.

Відзначимо, що не відносяться до ТПВ: будівельні відходи, гілки, земля, відходи життєдіяльності домашніх тварин.