З 1 липня жителі приватного сектору зможуть звернутися до «Вельтум-Запоріжжя» за додатковими послугами

19.06.2018 12:10

З 1 липня ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» пропонує абонентам додаткову послугу з вивезення сміття. Вона розроблена згідно зі зверненнями жителів приватного сектору. Люди зверталися на підприємство з проханням про додаткову тару для сміття. Представники підприємства розповіли, як буде працювати послуга.

ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» продовжує налагоджувати роботу з вивезення сміття в приватному секторі. З 1 червня ввели для абонентів брендовану тару - пакети зеленого кольору. Згідно з нормами, це чотири 50-літрових або два 100-літрових фірмових пакети. Однак деяким жителям приватного сектора цього обсягу недостатньо.

Щоб вирішити проблему, підприємство вводить нову послугу - придбання додаткової тари.

- До нас стали часто звертатися жителі приватного сектору з питанням про придбання додаткової тари для вивезення твердих побутових відходів, що їм бракує тієї норми, що закладена в тариф, і вони хочуть купувати тару понад норму. З 1 липня кожен абонент може звернутися в бухгалтерію нашого підприємства - не в абонентський відділ, не до квартальних, а саме в бухгалтерію. Телефон - 228-55-20. Оформлюється заявка на надання тари понад норму накопичення. Оплачують або в терміналі на території підприємства, або в банківській установі та отримують відповідно до квитанції, згідно видаткової накладної на складі пакети понад норми накопичення, - розповіла начальник абонентського відділу ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Олена Говоркова.

Вивезення одного метру кубічного сміття понад норми накопичення коштує 70 грн. 50 коп. Сюди входить 10 великих або 20 маленьких пакетів. Ціна може змінюватися в залежності від коригування тарифів на вивезення ТПВ.

Графік прийому абонентів ТОВ «Вельтум-Запоріжжя»: понеділок - четвер 8.00-16.30, обідня перерва - з 12.00 до 12.30.