До Дня молоді у Запоріжжі готують серйозний квест

22.06.2018 13:00

Квест буде присвячений важливій темі - боротьбі з насильством і торгівлею людьми.

23 червня в парку Металургів ім. В.А. Сацького відбудеться міський квест «Спільно проти насилля і торгівлі людьми», в рамках якого відбудеться акція «Я малюю життя». Початок заходу о 14-00. Квест організовано управлінням по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.

Головна мета - привернути уваги громадськості до проблем насилля в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми та протидії торгівлі людьми, їх наслідки для громадян, а також обговорити питання, як захиститися від цієї проблеми.

В рамках заходу запланована робота 16 локацій від обласних, міських структур та громадських організацій, які працюють в даному напрямку, а саме: міграційної служби у Запорізькій області, головного територіального управління юстиції у Запорізькій області, першого Запорізького місцевого центра з надання безоплатної вторинної правової допомоги, другого Запорізького місцевого центра з надання безоплатної вторинної правової допомоги, запорізького міського центра соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ЗМР, управління патрульної поліції в місті Запоріжжя, запорізького міського центра зайнятості, які будуть надавати всім бажаючим інформаційно-консультативні послуги.

У заході візьмуть участь 6 команд у складі студентської молоді та сімей міста. Команди учасниці будуть мати можливість взяти участь у різноманітних тематичних локаціях (тестові завдання, кросворди, логічні задачі тощо) та проявити себе.

Нагадаємо, що у День молоді в Запоріжжі відбудеться масштабне свято. Заходи стартують о 12.00 в парку Металургів.