Запоріжцям на замітку: як цікаво провести суботу

22.06.2018 16:00

Запоріжцям пропонують насичену програму: День молоді, концерт «ТІК», розваги від міських ПК і танц-клас в парку Перемоги.

У суботу, 23 червня, в Запоріжжі відзначатимуть День молоді. Масштабне свято відбудеться в парку Металургів імені Сацького - з 12:00 до 23:00.

Організатори обіцяють сучасну музику від іменитих гостей, цікаві розваги, конкурси та оригінальні фотозони.

Програма святкування.

Управління культури департаменту культури і туризму та палац культури «Титан» запрошують запоріжців на безкоштовні заняття «Школи танців» палацу культури «Титан».

Заняття відбудеться 23 червня біля головної сцени парку Перемоги, початок о 19.00.

Під керівництвом професійного хореографа всі охочі матимуть змогу долучитися до вивчення основ класичних та латиноамериканських бальних танців. Хореографічна студія «Діверсіте» палацу культури «Титан» запропонує до уваги глядачів танцювальну програму «Літні пригоди».

23 червня о 18:00 на площі біля ДК «Заводський» (вул. Павлокічкаська, 22) відбудеться свято для дітей «Коло друзів».

У програмі – захоплюючі ігри, танці для малюків, конкурс малюнка на асфальті.

Палац культури «Хортицький» запрошує шанувальників сучасної хореографії на розважальну програму «Майстер-клас із хіп-хопу». Захід відбудеться 23 червня на майданчику біля палацу культури «Хортицький» (пр. Інженера Преображенського, 15). Початок о 18.00.

На гостей свята чекають вікторини, загадки, жарти та конкурси, пов’язані з історією виникнення і розвитку хіп-хоп танцю. Учасники колективу сучасного танцю «Діссет-стиль» палацу культури «Хортицький» продемонструють глядачам свої найкращі номери. У програмі заходу – безкоштовний майстер-клас, під час якого усі охочі матимуть змогу опанувати базові рухи хіп-хоп танцю.

23 червня управління культури департаменту культури і туризму міської ради та палац культури «Орбіта» запрошують на родинне свято спорту, присвячене Олімпійському дню.

Прихильники шашок та шахів матимуть змогу поринути у захоплюючий світ чорно-білого королівства та зіграти кілька цікавих партій на свіжому повітрі. Для юних гостей заплановані спортивні естафети, різноманітні змагання, веселі ігри. Найактивніших спортсменів очікують солодкі подарунки.

Свято відбудеться на площі біля палацу культури «Орбіта» (вул. Лермонтова, 9). Початок о 18.00.

23 червня о 16.00 в Заводському районі стартує грандіозне свято з нагоди ювілею підприємства «Запоріжвогнетрив».

85 років заводу відзначатимуть на площі перед ПК «Молодіжний».

  • У програмі заходу:
  • виступи місцевих творчих колективів;
  • майстер-класи;
  • робота атракціонів;
  • аніматори.

Зіркові гості:

  • група «ТІК»;
  • Віктор Романченко.

Вхід вільний.