У Запоріжжі почали святкувати День молоді

23.06.2018 15:30

Цього року святкування Дня молоді відбувається на новій локації - у парку Металургів. Вдень там працюють різноманітні локації. Але найцікавіше попереду. Ввечері мешканців міста чекає насичена музична програма. Хедлайнер свята - «Constantine», який став відомим після шоу "Голос країни".

Сьогодні у Запоріжжі в парку Металургів імені Сацького розпочалось святкування Дня молоді.

З 12 години у парку працюють інтерактиі зони і фудкорти. Серед них Дитяча планета, ЗБС спейс, Слеклайн, Мі-Мі студія, Альфа Гравіті, Скейтери/ролери. Для гостей свята відбуваються різноманітні конкурси з подарунками. 

В рамках свята у парку розпочався молодіжний інста-квест, який складається з 9 базових етапів і двох додаткових. Переможець квесту отримає головний приз - поїздка на море на таксі, а всім учасникам - подарунки.

Ввечері, починаючи з 17.30, розпочнеться концертно-розважальна програма. На гостей свята чекає виступ «Артстайл-бенд», шоу силового екстриму «Козацька сила», де стронгмени Запоріжжя боротимуться за звання найсильнішого запорожця, виступ Київського електронщика Morphom, гурту «Constantine» та перформанс від Skorotusa Crew.

Організатори свята - управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради та Запорізький молодіжна рада за підтримки комбінату «Запоріжсталь».

Отже усіх запоріжців чекають на наймасштабнішу вечірку цього літа просто неба. Вхід вільний. 

Програма заходу.