У Запоріжжі на святкуванні Дня молоді виступили відомі українські музиканти

24.06.2018 13:30

У Запоріжжі День молоді відзначили з розмахом. Головною локацією для святкування став парк Металургів імені Сацького. Тут протягом всього суботнього дня жителів і гостей міста чекала розважальна програма, різноманітні конкурси з призами.

Ще більш насиченим вийшов вечір. З 17.30 стартувала концертно-розважальна програма. Глядачі побачили шоу силового екстриму «Козацька сила», де стронгмени Запоріжжя змагалися за звання найсильнішої людини в місті. Також для гостей свята виступили «Артстайл-бенд», київський електронщик Morphom, Skorotusa Crew.

Найбільш довгоочікуваним для запоріжців став вихід на сцену групи «Constantine». Соліст групи став відомий після участі в конкурсі «Голос країни».

Привітальні слова для запоріжців озвучили почесні гості свята - заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров, перший заступник голови Запорізької обласної ради Єгор Семенков, молодіжний мер Запоріжжя Сергій Ільченко.

- Спасибі нашим молодіжним активістам за те свято, яке вони сьогодні організували для вас. Я дуже радий, що погода вас не злякала. Бажаю вам гарного настрою і козацького здоров'я. І нехай у вас все виходить. З Днем молоді! - привітав молодіжний мер Запоріжжя Сергій Ільченко.

Спікери нагородили активну запорізьку молодь Почесними грамотами та подарунками.

- Запоріжжя - місто молоде, динамічне, розвивається, і наша запорізька молодь робить для цього все можливе. Від імені міської влади дякуємо запорізьку молодь за активність, ініціативність і небайдужість до рідного краю. Хочеться побажати, щоб наші молоді люди не виїжджали на роботу в інші міста і країни, а залишалися тут і далі, щоб розвивати і вдосконалювати наше рідне місто, - сказав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

Нагороди від міської та обласної влади отримали представники трудової та студентської молоді.

- Сьогодні дуже важливий захід, тому що молодь зібралася, молодь розуміє, що вона ініціативна, креативна, знає, чого хоче, цінує такі заходи. Хочеться сказати - будьте запоріжцями, залишайтеся в Запоріжжі. Тут буде здорово, цікаво, весело, і кожен, хто хоче себе реалізувати, обов'язково доб'ється успіхів у своєму рідному місті. Це наше місто, наш свято. Від щирого серця вітаю всіх, хто відчуває себе молодим, з цим прекрасним святом, - привітав перший заступник голови Запорізької обласної ради Єгор Семенков.

Організатори свята - управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради та Запорізький молодіжна рада за підтримки комбінату «Запоріжсталь».