Володимир Буряк провів особистий прийом громадян

25.06.2018 18:10

У Запорізькій міській раді відбувся особистий прийом громадян, який провів міський голова. Жителі міста звернулися до Володимира Буряка з комунальними проблемами, які профільні служби не вирішували протягом тривалого часу. Міський голова вислухав запрошених, і доручив відповідальним особам вирішити проблемні питання.

До міського голови Запоріжжя звернувся Заслужений тренер України, інвалід І групи Юрій Велігура. Його, як і інших мешканців одного з будинків по вул. Південне шосе, турбує аварійний каналізаційний випуск. Люди нарікають на сморід і антисанітарію в під'їзді. Міський голова Володимир Буряк доручив голові Дніпровської райадміністрації Костянтину Онода і директору КП «Запоріжремсервіс» Сергію Ращепкіну розібратися і до кінця поточного місяця вирішити проблему з каналізацією.

З ще однією комунальної проблемою прийшла мешканка Заводського району Світлана Солодка. В її будинку проблеми не тільки з каналізацією, але також зі старою покрівлею і аварійним фасадом.

В ході зустрічі директор департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради Сергій Польовий розповів, що на ремонт покрівлі за даною адресою необхідно понад мільйон гривень. Однак ці роботи не заплановані на поточний рік. Володимир Буряк озвучив відповідальним особам завдання, які необхідно вирішити в 2018 році.

- Чому ви ігноруєте скарги мешканців? Вони зверталися до вас за допомогою. Будинок потрібно негайно ремонтувати. Знайдіть з бюджетного резерву кошти для ремонту покрівлі в цьому році - це питання вже не терпить зволікань. Також в цьому році потрібно привести в порядок фасад першого і другого під'їздів. І третє важливе завдання на поточний рік - заміна каналізаційної системи, - зазначив Володимир Буряк.