У Запоріжжі проходять урочисті заходи з нагоди Дня Конституції України

26.06.2018 13:48

Сьогодні, 26 червня, в театрі імені В. Магара відбувся урочистий захід, присвячений 22-й річниці прийняття Конституції України. У ньому взяли участь представники обласної та міської влади, політичних партій, громадських організацій, трудових колективів, військовослужбовці.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять військовослужбовців Збройних Сил України, бійців Національної гвардії України і добровольчих батальйонів, які загинули, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України.

З Днем Конституції учасників заходу привітав перший заступник міського голови Сергій Мішок.

- У нас молода держава і молода Конституція. Але в ній прописано те, як кожен з нас хоче жити. Низький уклін тим, хто захищає суверенітет і незалежність України на Сході країни. Низький уклін тим, хто щодня пам'ятає і живе згідно тих прав і свобод, які закріплені в Конституції і є непорушними як з правової точки зору, так і з точки зору суспільства. Бажаю всім запоріжцям миру і добра. З днем Конституції України! - сказав Сергій Мішок.

Також перший заступник міського голови Сергій Мішок вручив почесні знаки виконкому міської ради «За особистий внесок у розвиток Запоріжжя» військовослужбовцям, працівникам органів місцевого самоврядування та галузі мистецтва, представникам громадських організацій.