У Запоріжжі додаткові кошти спрямують на ремонти доріг та освітлення вулиць

27.06.2018 17:23

В програму розвитку інфраструктури і комплексного благоустрою Запоріжжя на 2017-2019 роки внесені зміни. Відповідний проект рішення був винесений на розгляд і затверджений депутатами під час сьогоднішньої сесії міської ради.

Зокрема, внаслідок економії коштів та їх перерозподілу додаткове фінансування буде спрямоване на будівництво та реконструкцію мереж зовнішнього освітлення вулиць, дворів, територій приватного сектору.

Зміни до програми торкнулися і статей, за якими фінансується утримання і ремонт доріг. Додаткове фінансування з бюджету міста, у тому числі за рахунок перерозподілу коштів планується направити на поточний середній та дрібний (ямковий) ремонт дорожнього покриття та доріг приватного сектору.

На поточний ремонт доріг спрямують 72 млн. 448 тис. грн., на ямковий ремонт планується витратити 4 млн. грн. Також 4 млн. грн. будуть спрямовані на поточний ремонт доріг приватного сектору. Ремонтувати будуть ділянки покриття доріг по місту, які потребують негайної заміни асфальтного покриття.