У Запоріжжі відзначили День Конституції

29.06.2018 10:10

Святковий захід, присвячений 22-й річниці прийняття основного документу України, відбувся 28 червня на Алеї Трудової слави.

У Запоріжжі до Дня Конституції пройшов історико-патріотичний екскурс. На майданчику біля пам’ятника легендарному запорізькому спортсмену Леоніду Жаботинському були розташовані три фотозони, які розповідають про витоки української державності та історію створення і прийняття Конституції України. Запоріжці із задоволенням знайомилися з цікавими фактами прийняття основного документу держави та фотографувалися.

Зі святом запоріжців привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Конституція – це основоположний документ, який регламентує життя не лише держави, але й кожного її мешканця. Це абсолютний гарант нашої безпеки, самостійності, незалежності і соціальноекономічного розвитку. Цього дня хочу побажати кожному знати не лише свої права згідно Конституції, але й виконувати обов’язки, які вона покладає на кожного українця, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Святковий настрій під час заходу створював муніципальний естрадно-духовий оркестр Zaporizhzhia City Jazz Band, який виконував відомі українські народні пісні та популярні хіти.