На Центральному міському пляжі Запоріжжя малюють яскраві графіті

29.06.2018 18:05

У Запоріжжі стартував фестиваль вуличного мистецтва "Кольорове місто". До запорізьких художників доєдналися майстри граффіті з інших регіонів України. Їх творчість прикрашатиме головний пляж міста.

До Запоріжжя з'їхалися 25 художників зі всієї України, щоб розмалювати одну з бетонних стін центрального міського пляжу. Роботи проводяться в рамках всеукраїнського фестивалю графіті «Кольорове місто». У ньому беруть участь майстри із Запоріжжя, Харкова, Дніпра, Одеси та інших міст України.

Художникам доручили 150-метрову стіну, яку вони будуть розмальовувати протягом двох днів. Тематика картин - літо.

Таким чином, організатори фестивалю - Управління по роботі з молоддю та сім'єю Запорізької міської ради та Міська молодіжна рада міста Запоріжжя - мають намір прикрасити територію центрального міського пляжу, зробити його ще більш привабливим для відпочиваючих.

Фестиваль проводиться другий рік поспіль. Минулого разу брали участь тільки запорізькі графітисти. Цього року організатори зробили захід більш масштабним.

Художники приступили до роботи сьогодні, в суботу 29 червня, і вже до вечора 30 червня обіцяють повністю закінчити стіну. Подивитись на творчість графітистів може кожен бажаючий, відвідавши центральний міський пляж Запоріжжя.